Bemutatkozás


Cégünk története 1990-ben indult egy 12 fős festő csoporttal. 1995-ben a Kft. Tevékenységi köre egy lakatos csoporttal bővült, így lett a vállalkozás 30 fős. 1997-ben alakult meg a mai GABO 2000 Fémszerkezetgyártó, Hőkezelő és Építőipari Szolgáltató Kft. 40 fő munkatárssal. A GABO 2000 Kft. 100%-os magyar tulajdonú családi vállalkozás, nevét a tulajdonos unokái nevének kezdőbetűi alkotják.

Szolgáltatásainkat a nemzetközi és a magyar piac számára is biztosítjuk.

Sikeres és eredményes, a minőség iránt elkötelezett cég vagyunk. Céljaink eléréséhez tehetséges munkatársakat alkalmazunk, akikért felelősek vagyunk, és elismerjük jó teljesítményüket.

Munkatársaink elégedettsége fontos számunkra, ezért biztos, jó légkörű és korszerű munkahelyeket biztosítunk számukra.

További célunk az ipari tanulók képzése tanműhelyünkben, támogatva ez által a társadalom számára fontos szakmunkaerő kinevelését és vevőink illetve saját munkaerő-forrásainak megfelelő színvonalú utánpótlását.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereink, megrendelőink elégedettek legyenek munkáinkkal. Ennek érdekében szereztük meg az ISO 9001:2008 Tanúsítványt. Ezzel még pontosabb, nyomonkövethetőbb és ellenőrizhetőbb munkát tudunk végezni.

Bízom benne, hogy tevékenységeink bemutatásával a jelenlegi megrendelőink még jobban megismernek minket, és újabb partnerekkel találkozunk a következő években.

Tisztelettel:

Erdei Bertalan

ügyvezető